Nieuwbouw Voorstadhalte te Helmond

Gelegen aan de Hoofdstraat zijn alle voorzieningen nabij. Je hoeft nooit ver te gaan voor de dagelijkse boodschappen en met de fiets ben je zo bij jou sportvereniging. Het station is op loopafstand zodat je snel in Eindhoven of in het centrum van Helmond staat.
Door de aanwezigheid van het nieuwe appartementengebouw en de geluidswal langs het spoor ontstaat er een uniek plekje binnen ‘t Hout. Een autoluwe omgeving waar kinderen veilig buiten kunnen spelen op het groene speelterrein.

Het kleinschalige project Voorstadhalte bevat slechts 10 woningen die uniek zijn in haar soort. Met standaard drie royale slaapkamers op de verdieping en een bergzolder die eenvoudig te transformeren is naar groot oudervertrek met eigen (optionele) badkamer heeft zelfs een groot gezin met drie of vier kinderen voldoende ruimte. Of wat dacht je van een entresol op de zolder? Met een vrije hoogte van bijna 5 meter zijn de mogelijkheden eindeloos!

Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op eigen grond. De zonnige achtertuin staat garant voor een fijn buitenleven die al snel in het vroege voorjaar zal beginnen.

Kenmerken

Projectnaam:Nieuwbouw Voorstadhalte te Helmond
Plaats:Helmond, 't Hout

Project info

Ontwikkelaar:Van Bussel Ontwikkeling B.V.
Uitvoering:Bouwbedrijf van Bussel 't Hout B.V.
Shopping Basket