Van Bussel Groep

Ontwikkeling

Projectontwikkeling is vooruitkijken. Van Bussel Groep kan dit door gevoel voor trends en een scherp oog voor gebruikerseisen. Zo stemmen we vraag en aanbod naadloos op elkaar af. We kopen alert in, ontwikkelen slim en bouwen flexibel. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan, of het nu gaat om een kantoor- of bedrijfslocatie, om een winkel(centrum), woning of combinatie daarvan.

Van Bussel Groep streeft naar de perfecte balans tussen functionele eisen en vormgeving. Ook vinden we duurzaamheid belangrijk. Zo blijft de exploitatie van een kantoor- of bedrijfsgebouw aantrekkelijk. Wij werken van plan naar realisatie. Overal in het proces helpen en denken wij met u mee. Wij doen er alles aan om het project door te laten gaan en te laten slagen. 

mhs18
vanbussel-project-pantos-6
Ontwikkeling senzer artist impression-2
Ontwikkeling HBW3 kantoor_bedrijfshal 181_8131_rj

Van Bussel Groep

Ontwikkeling bedrijfslocatie op maat

Een gepast bedrijfspand vinden voor uw onderneming is niet altijd makkelijk. Zeker wanneer u naast een standaard bedrijfsruimte specifieke eisen hebt, bijvoorbeeld in verband met de opslagruimte of het werkproces, is het moeilijk om de juiste oppervlakte op de juiste locatie te vinden. Daarnaast vergt het bouwen van een nieuw bedrijfsgebouw een grote investering. Precies daarom kiezen veel ondernemingen niet voor deze optie. Van Bussel Groep biedt hier uitkomst in, door op maat te bouwen en vervolgens te verhuren aan de klant. Dit geeft u als klant de mogelijkheid om een gloednieuw gebouw te betreden dat volgens uw eisen en wensen is opgebouwd en ingedeeld. Dit geeft u als klant ook het voordeel dat het kapitaal niet vast zit in de bakstenen, en er meer financiële ruimte overblijft om te investeren in bijvoorbeeld medewerkers, productie en materieel. Kortom u kunt zich meer bezighouden met uw onderneming en de exploitatie hiervan. 

Van Bussel Groep weet wat ondernemers bezighoudt en zoekt samen met hen naar oplossingen op maat voor hun uitdagingen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bedrijfslocatie, denken wij met u mee. U kunt bij ons huren, kopen of een bedrijfspand op maat te ontwikkelen om deze vervolgens te huren.